- anti-imbatranire
- hraneste pielea vizibil
- reduce cicatricile
- repara parul si unghiile
- ideal pentru gravide


Opinii clienti

T. Corina, Galati

orice ulei presat la rece este exceptional, insa acest ulei de argan este de-a dreptul formidal! uleiul de argan are efecte miraculoase! Sunt multumita de acestea la nivelul unghiilor, al pielii si al parului. Va multumesc, nu ma asteptam la asa rezultate!

 

Mihaela Ispas, Valcea

recomand acest ulei de argan oricarei mamici preocupata de sanatatea bebelusului ei. Am folosit acest ulei de argan impotriva muscaturilor de tantari ale copilului meu de 3 luni si efectul a fost incredibil!

 

Anonim, Bucuresti

am aplicat pe par acest ulei, timp de cateva luni. Parul meu este acum mult mai hidratat, mai stralucit, iar cel mai important, nu mai cade si nu se mai rupe! Parul meu este acum de invidiat!

 

Elena S., Constanta

folosesc uleiul de argan de 2 luni si sunt f.f.f.f.f. multumita. De acum voi incepe sa-l combin si cu alte uleiuri pentru efecte mai puternice. va doresc sa fiti frumoase fetelor!

 

Maria

acest ulei de argan este mai mult decat suficient pentru orice ten cu probleme. Partea cea mai interesanta este ca efectele se vad dupa o foarte scurta utilizare a acestuia. Incredibil de bun, face toti banii!